Slow Bees Movement

Naturen har sit eget tempo & det skal den altid have

Bierne er langtfra langsomme, men de har stærkt brug for at tempoet sættes ned i den natur, som de og vi alle lever af. De essentielle, vigtige og nødvendige bestøvere har brug for at naturen får lov til at gro i sit eget tempo.

Stærkt inspireret af Carl Honorés bog “In praise of Slow” tager Slow Bees Movement sit indtogt ind i langsombevægelsens tempo

Slow Bees Movement handler om at sætte tempoet ned – ikke i alle henseender, men på de områder, hvor det er nødvendigt for at naturen kan få lov at bestå, for at vi kan få forskellige madvarer og iltet luften så vi alle – dyr, mennesker og natur kan overleve. 

Bierne har været her i mindst 150 millioner år – af alle planter, træer, blomster, afgrøder og urter som er afhængige af pollenbestøvning står honningbierne for 80-90 % af bestøvningen.

Hvis bierne forsvinder, vil disse essentielle blomstrende planter, buske, træer etc. også forsvinde fra jordens overflade – det vil være umuligt for de resterende bestøvere at nå at sprede lige så meget pollen som bierne gør når de summer fra blomst til blomst.

Det er nærmere i går end i morgen, at vi skulle have taget aktion – Slow Bees Movement kan virke paradoksalt, men det er det langt fra. Vi skal sætte tempoet ned, for hurtigere at kunne få bierne tilbage i naturen – Lad os sammen skabe balancen igen. 

Vil du være en del af Slow Bees Movement, så kontakt os

Slow Bees Foredrag vil snart være mulige at booke!

“No bees, no pollination, no plants, no animals, no man” – Citat af Einstein


Lidt om os


Læs mere om os & vores visioner, mål og grønne projekter

Venner & Partnere
Støt vores arbejde


Din støtte er rigtig vigtig. Her kan du læse mere om, hvordan du bliver medlem, giver et bidrag, en gave og meget mere - Vi glæder os til at sige tak til dig på flere millioner biers og naturens vegne

Find din måde at støtte på her

Bierne & blomsterne

Find ud af mere om bier her

Bier er utrolig fascinerende 

Lær mere om dem her

Tilmeld dig Buzz News

Få nyhedsmailen i din inbox

Bee-Friendly Gifts

Ved at forkæle dig selv eller en du holder af med vores samarbejdspartneres produkter kan du støtte bierne og vores arbejde


Se hvordan du forkæler dig selv og bierne -->

Bliv medlem

For under 1 kr. om dagen kan du gøre en stor forskel for naturen


Som medlem hos os støtter du vores arbejde for de essentielle bier,  en rig flora, økologi og en sund natur 

Vælg dit medlemsskab her

Sponsorer


Hvorfor hjælpe insekter?

Insekterne sørger for at holde fødekæden, økosystemet og biodiversiteten optimal for alle - også mennesker

Også dig - Læs mere her

Involver  dig

Det er let at hjælpe insekterne - du kan endda starte hjemme i din egen have eller din altan. Bliv frivillig og deltag i arbejdet for vores alles fødekæde

 Vi gør det let for dig 

Lær mere her

Vores ønskeliste

Ønsker du at støtte os på anden vis kan du tage et kig på vores ønskeliste ... måske har du noget, som du vil sponsorere til vores blomstrende arbejde?

Giv en gave